Generatoare de aburi industriale

Generatoare de aburi industriale

Solutie compacta eficienta si adaptata la cerintele consumatorului

Amplasarea in locatii cu spatiu disponibil redus

Genearatoare rapide de abur industriale

Generatoare de aburi industriale. Datorită designului special si modului de operare sigur, este posibilă o economie de spațiu și o instalare facila în diferite locatii.

Este eliminată necesitatea unui spatiu separat dedicat, cu un traseu lung de transport al aburului, de la cazan până la consumator.

Constructia verticala asigura o reapartizare omogena a energiei termice si un transfer optim al acesteia catre sistemul tubular (cu serpentina) de producere a aburului.Amplasarea pe verticala asigura o intretinere facila si o golire completa cand sunt necesare lucrari de intretinere.

 

Adaptarea flexibila la consumul de abur solicitat

Cantitatea de apa tratata si preincalzita este pompata in serpentina functie de necesarul curent de abur cerut de consumator.

Circulatia fortata unidirectionala, sistemul electronic de control al combustiei, reglaj modulant cu timp rapid de raspuns rapid al arzatorului fac posibila adapatarea in regim dinamic la un profil de consum variabil cu valori minime si maxiume de consum prin controlul foarte precis al presiunii (pana la 0,01 barg)

 

Eficiență energetică ridicată. Generatoare de aburi industriale

Capacitatea de lucru este atinsă în maxim 5 minute de la pornirea la rece.

Eficiennta in conditii standard ajunge la 93 % care poate fi ridicată până la 98 la sută prin utilizarea simultană a unui economizor cu preîncălzirea integrală a aerului.

Generatoare de aburi industriale

Automatizare. Generatoare de aburi industriale.

Cu ajutorul sistemului Thermotimat disponibil optional se poate automatiza functionarea generatorului de abur prin programarea in functie de timp a comenzilor de baza : pornirea, oprirea si purjarea

Generatoarele de abur CERTUSS sunt disponibile in sapte grupe constructive diferite. Pentru cerintele dumneavoastra   individuale puteti selecta intre gupa Junior ( 80 kg/h – 600 kg/h) si grupa Universal  (700 kg/h – 1800 kg/h). Toate modelele sunt disponibile in varinata cu incalzire pe gaz  sau cu combustibil lichid.Incepind cu  capacitatea de  500 kg/h generatoarele se pot dota cu arzatoare combinate.

Generatoare de aburi industriale. Suplimentar exista si  gama cu capacitati reduse cu incalzire eletrica si anume modelele E 72 avand capacitati cuprinse intre 8 si 97 kg/h sau noul model Elektro E 100, cu o capacitate cuprinsa intre 135 kg/h si 160 kg/h.
Capacitatea modelului CERTUSS E 100 este reglabila. Capacitatea de incalzire se adapteaza astfel in mod continuu cu ajutorul unei releu electronic la consumul momentan de abur.