Sisteme de cantarire multicap

Solutia nostru pentru succesul dumneavoastra
Sisteme de cantarire dinamica multicap
Calitate, Fiabilitate si Inovatie Solutii Personalizate

Sisteme de cantarire multicap

CEA MAI MARE PRECIZIȚIE POSIBILĂ = FLUX OPTIM DE PRODUS + VARIETATE MARE DE COMBINAȚII + ÎNREGISTRARE PRECISĂ A VALORILOR

Datorită cunoștințelor acumulate și a experienței de bază în cântărire, transport și distribuție, Multipond poate dezvolta, proiecta și  furniza soluții optime pentru fiecare produs. Eficiența costurilor, calitatea superioară și disponibilitatea ptr a concepe sisteme personalizate sunt elementele definitorii ale sistemelor Multipond cu producție exclusiv în Germania. Multipond are pe mai bine de 70 de ani experiență în tehnologia de cântărire industrială, si este un pionier în acest sector.Succesul se bazează pe înaltă calitate și standardul tehnic excelent al sistemelor de cântărire.

Avantaje sisteme de cantarire multicap:

 • Calibrare interna complet automata
 • Sisteme vibratoare concepute in-house
 • Mod dozare
 • Suprafete patentate
 • Sisteme personalizate de alimentare
 • Sisteme personalizate de transfer
Sisteme de cantarire multicap
Sisteme de cantarire multicap

Precizie – Sisteme de cantarire multicap

Un sistem de cântărire multicap poate funcționa cu precizie numai atunci când toți factori sunt armonizați și sunt strâns corelați. Prin urmare, sistemele MULTIPOND  au un grad ridicat de integrare pe verticală la locația sa.Cercetare și dezvoltare internă a componentelor hardware și software și o pasiune pentru soluțiile tehnice și a produsului in sine sunt premizele realizarii unui concept remarcabil.

CONUL DE DISTRIBUȚIE și unitatea de alimentare – suntem cunoscuți pentru cele mai puternice unități de vibrații de pe piață. Cu o funcție de auto-optimizare, aceste unități garantează o alimentare continuă și controlată a produsului. Sistemul de precântărire  controlează și monitorizează unitățile de alimentare. La fel ca celulele de sarcină – inima sistemului de cântărire – aceasta este dezvoltată și fabricată într-un proces sofisticat de producție și asigurare a calității. Sistemul de precântărire este cel care garantează precizia foarte inalta.

ARGUS – Datorită răspunsului automat la datele imaginii, acest sistem optimizează fluxul de produs și, prin urmare, obține o performanță mai mare și o precizie mai mare. Mai ales atunci când cântăriți produse dificile, cum ar fi brânza, salata și carnea, sistemul nostru patentat îmbunătățește în mod măsurabil precizia și asigură o producție mai mare și o reducere minimă.
VARIETATE DE COMBINAȚII Funcția de combinare este configurată în software-ul sitstemului de cantarire ca o funcție standard, de bază. În funcție de aplicație, greutățile țintă ale uneia sau mai multor subcomponente sunt determinate în modul tradițional de combinare. Funcții precum amestecarea, numărarea și alimenatrea pot fi selectate ca opțiuni.

Sistemul de inregiostrare valori de calibrare – suntem singurul producător de cântărire cu mai multe capete care lucrează la nivel mondial cu sisteme de calibrare mecanică integrate. La fiecare cântărire, precizia unei măsurători este influențată de diverși factori, cum ar fi temperatura ambiantă, umiditatea, vibrațiile și așa mai departe. În timp, acești factori distorsionează măsurarea. O eroare poate fi detectată numai prin compararea continuă a rezultatelor măsurătorii cu o valoare de referință, o greutate de calibrare și prin corectarea eventualelor discrepanțe în consecință. Numai sistemele de cantarire MULTIPOND execută acest test automat în timpul producției prin intermediul sistemelor de calibrare integrate. Așa ne asigurăm că fiecare operație de cântărire este corectă. Drept urmare, nu există niciun compromis în ceea ce privește performanța.

Viteza – Sisteme de cantarire multicap

MULTIPOND oferă variante speciale și echipamente suplimentare care sunt capabile să realizeze un număr foarte mare de portii și unități de produs ambalate pe minut.

PRODUS DISTRIBUIT OPTIM PE CÂNTAR
Alimentarea cu produs este controlată prin precântăritori, fluxul de produs este evaluat și optimizat cu ajutorul camerei
3D-ARGUS. Supramplerile sunt minimizate, numărul de combinații posibile crescut și se obține o producție mai mare a pachetului. FINISAJE SPECIALE PE SURFATA

MULTIPOND oferă diferite finisaje ale suprafeței, ale căror proprietăți sunt adaptate individual produsului. Avem finisarea corectă a suprafeței, fie pentru a optimiza manipularea delicată a produsului, fie pentru a evita acumularea produsului.

PROCESARE RAPIDĂ A SEMNALULUI
Izolată de influențele externe,  sistemul de cântăritorie este capabil să ofere un rezultat rapid și exact. Acest lucru asigură înregistrarea rapidă a greutății.

CALIBRAREA AUTOMATĂ
Calibrarea automată cu greutăți de calibrare integrate garantează acuratețe maximă. Procesul de calibrare poate avea loc în timpul producției pentru a preveni întreruperea producției.

SOLUȚII PERSONALIZATE HANDOFF
Soluțiile de tranziție dezvoltate de MULTIPOND asigură un proces perfect sincronizat cu mașina de ambalat. Acestea deschid calea pentru o transferare sigură și compactă și, mai presus de toate, permit viteze mai mari.

PERFINIREA CONTINUĂ A SISTEMULUI DE CÂNTARIRE
Cu peste 75 de ani de experiență, MULTIPOND și-a stabilit o reputație ca producător lider și inovator de cântărire cu mai multe capete. Peste 4.500 de sisteme de cântărire vândute și instalate cu succes spun totul. Această experiență și cunoștințe de lungă durată sunt baza pentru dezvoltarea continuă a sistemului de cântărire.

Amestecuri – Sisteme de cantarire multicap

Amestecuri există într-o mare varietate de industrii. Fie pentru cereale, cofetărie, alimente congelate sau salate: avem soluția optimă pentru tine. Asiguram un raport exact de amestecare a componentelor – bucata exacta si greutatea, in functie de reteta dumneavoastra. Pentru că cântărirea amestecurilor de produse este una dintre competențele noastre de baza

Caracteristici pentru sisteme de cantarire multicap:

 • Separare flexibilă a produselor în zona de alimentare
 • Sistem de cantarire cu mai multe capete cu funcție de suplimentare de totalizare
 • Combinarea produselor numărate cu cele cântarite
 • Raport foarte precis al amestecului

Noua generație de cântăre multicap nu are suprafețe duble, goluri, spații mort sau cavități, oferind o curățare simplă.

Calibrare complet automatizată.

Multipond este singurul producător global de cântărire cu mai multe capete care funcționează cu un sistem de calibrare integrat.Filtrul digital patentat oferă beneficii semnificative, cum ar fi performanța crescută a sistemului de cântărire și mai puțin predispus la influențe externe prin vibratie.Împreună cu filtrele adaptative stabilite acum, timpii de înregistrare a valorilor măsurate sunt reduse cu până la 60 %.Ca rezultat, pot fi utilizate sisteme de cântărire cu mai puține capete și pot fi atinse rate de ciclu mai mari.

Dispozitive vibratoare made in house

MULTIPOND este singurul producător de cântărire cu mai multe capete care integrează dispozitivele de vibrație în corpul cântăririi. cu acces individual direct. Astfel se menținere efortului de curățare și întreținere la minim.Acest lucru permite tuturor sistemelor MULTIPOND să îndeplinește chiar și cele mai severe cerințe de igienă din industria alimentară

Camera 3D înregistrează mai precis distribuția produsului pe conul de distribuție și pe tăvile de alimentare, permițând astfel un control predistribuire la buncărele de alimentare.

Expertiza noastră de bază nu este doar în cântărire produse ci în alimentarea și distribuție a produselor catre mașinile de ambalare din aval fie cu design vertical, fie orizontal.MULTIPOND este singurul producător de cântăre multicap din lume in masura să proiecteze, să producă și să integreze aceste componente în sistemele proprii.Controlul acestor dispozitive este integrat în sistemul de cântărire, ceea ce permite o configurare ușoară.

Avantaj cheie: procesele de „combinarea, amestecarea, numărarea și dozarea”
sunt configurate în software-ul sistemului de canarire ca funcții de bază.

MULTIPOND este singurul producător de cântărire care are funcția de bază de „contorizare”.

Modul de măsurare este brevetat.Aceasta este soluția ideală pentru curgere liberă, produse granulare, nelipicioase, cum ar fi ce reals.

Avantajele evidente:

 • Viteză maximă (până la 36 de porții simultan)
 • Utilizarea unor sisteme de cântărire mai mici, prin urmare mai putina investitie