Sisteme de receptie si ambalare radacioase (cartofi/morcovi)

Sisteme de preluare in saci în vrac, cuti și in jumbo bags. Sistemele de incarcare în cutii sau dispozitive de stocare sunt disponibile în mai multe versiuni. De asemenea, pot fi integrate sisteme de cantarire in flux.

Sisteme de receptie si ambalare radacioase (cartofi/morcovi)

Detalii – sisteme de receptie si ambalare radacioase

Linie de receptie RH 2400

Sisteme de receptie si ambalare radacioase

Pâlnia de recepție RH 2400 are o banda inferioară puternică de 2,4 x 5 m. Construcția rezistentă face ca această mașină să fie extrem de fiabilă. Capacitate aplicație: 10-80 tone/oră Dotata cu convertizor de frecvență SEW. Dispozitivul de basculare reglabil și elastic cu sistem de revenire cu arc in mod standard. Sunt disponibile diferite opțiuni, cum ar fi control automat al cantitatii, scări și platforme, laterale proiectate special, versiune extinsă etc.Pot fi conectate extractoare de sol EMVE cu spirale arc SE CC, stele de cauciuc SE S sau curea de plasă SE B. De asemenea, pot fi adaptate diferite umpletoare de cutii sau saci EMVE, precum și încărcătoare de depozite.

Sisteme de receptie si ambalare radacioase (cartofi/morcovi)

Palnie de receptie RH

Sisteme de receptie si ambalare radacioase

Pâlnia de receptie este construită pentru înclinare laterală și/sau în spate. RH 2000/2700 sunt utilizate pentru descărcarea rapidă prin basculare înapoi. Mod RH 12 S este folosit pentru basculare laterală. Pâlnia de recepție poate fi echipată cu extractoare de sol și umplere automată de cutii. De asemenea, poate fi conectat la o linie de admisie pentru depozitare în vrac.

Palnii de receptie RH K, RH S

Sisteme de receptie si ambalare radacioase

Palniile de receptie RH 12K și RH 12S sunt proiectate în primul rând pentru a fi utilizate cu camioane și remorci cu basculantă laterală, dar pot fi utilizate și cu vehicule cu basculanță spate. RH 12K începe plat și apoi înclină. Secțiunea plată poate fi adaptată la cerințele individuale. RH 12S constă dintr-un număr de secțiuni înclinate unite între ele. Numărul de secțiuni poate fi adaptat pentru a răspunde cerințelor individuale. RH 5K este un buncăr mai scurt conceput pentru aplicații în care cerințele de capacitate sunt mai mici. Admisia este în mod normal de la un turner de cutie BT deasupra capului montat pe un călător pentru a asigura o umplere optimă. În cazul în care se vor utiliza numai vehicule cu basculantă în spate, vă rugăm să consultați fișa de date separată pentru buncărele RH 2000 și RH 2700.

Sistem de rasturnare cutii BT

Sisteme de receptie si ambalare radacioase

Sistem de rasturnare cutii este disponibil în patru versiuni diferite, BT 600, BT 800, BT 2000 și BT 4000 pentru golirea cutiilor de 600, 800, 2000 și, respectiv, 4000 kg. Operarea se face prin intermediul unui mâner amplasat convenabil. Cutiile se golesc rotindu-le la cca. 135° în jurul axelor lor centrale. Un dispozitiv de reținere reduce riscul de scurgere. BT 800, BT 2000 și BT 4000 pot fi modificate pentru a goli saci jumbo în locul cutiilor

Sistem hidraulic de rasturnat cutii BT H

Sisteme de receptie si ambalare radacioase

Sistemele hidraulice de rasturant  cutii sunt disponibile în trei versiuni diferite, BT 600, BT 800 și BT 2000 pentru golirea cutiilor de 600, 800 și, respectiv, 2 000 kg. Cutiile pot fi introduse de la stivuitoare manuale. Cutiile se golesc rotindu-le cca. 135° în jurul unei axe la 1,2 m deasupra nivelului podelei. Ssitemele hidraulice de rasturnat cutii sunt echipate cu un dispozitiv de siguranță pentru a elimina riscul de prindere. Când bariera de siguranță este ridicată, sursa de alimentare este întreruptă.Sistemele hidraulice de rasturnat cutii poate fi modificate pentru a goli saci mari în loc de cutii. BT 2000 este disponibil în versiuni conform specificațiilor individuale, în funcție de dimensiunile cutiei.

Sistemele de umplut saci Jumbo JBF

Pentru umplerea delicată a sacilor mari cu cartofi etc. Sistemele de umplut saci Jumbo sunt concepute pentru a umple saci sau cutii de 800-1000 kg cu cartofi și alte produse similare. Versiunea Zig-Zag cu dispozitivul de spargere a căderii este, de asemenea, potrivită pentru umplerea cutiilor. Dispozitivul de întrerupere a căderii se reglează automat în sus, pentru a asigura înălțimea minimă de cădere. Versiunea standard nu are întrerupător de cădere, dar are un lift mai larg pentru a oferi o capacitate mai mare. Este conceput doar pentru umplerea sacilor Jumbo. Sistemele de umplut saci sunt prevăzute cu role pentru a le face ușor de repoziționat, după cum este necesar.