Sisteme de congelare IQF

Tehnologia noastră avansată vă permite să congelați o gamă largă de produse folosind același tunel – totul datorită controlului extins al procesului de congelare și al componentelor tunelului.

Garantam durabilitate si fiabilitate reducand consumul de energie electrica si apa. Dispozitivele de îndepărtare a ghetii (UDS) vă permit să minimizați timpul de nefuncționare dintre ciclurile succesive de înghețare și să obțineți o eficiență maximă în raport cu dimensiunea tunelului.

Tunelul de congelare cu pat fluidizat (Sisteme de congelare IQF) este cel mai popular dispozitiv de congelare rapidă.

Folosind tehnologia de fluidizare, produsul prelucrat se comportă ca un lichid care fierbe: aerul antrenat de ventilatoare, curge prin evaporator, iar apoi prin cureaua perforată, determinând mișcarea produsului, împiedicându-l să se lipească unul de celălalt. Efectul operațiunii tunelului este un produs complet congelat, vrac, separat, care își păstrează adevăratul gust, gata de ambalare!

Sisteme de congelare IQF

Sisteme de congelare IQF: Tunelurile cu pat fluidizat IQF produse de Unidex sunt destinate congelarii fructelor, legumelor, carnii, pasarilor, pestelui, fructelor de mare si ierburilor. Ele sunt împărțite în două serii:

Tuneluri seria M (capacitate de la 1000 la 3400 kg/h) – lățimea de lucru a benzii – 800 [mm]

Tuneluri seria A (capacitate de la 4300 la 12000 kg/h) – lățimea de lucru a benzii – 1200 [mm]

Sisteme de congelare IQF: Toate tunelurile și componentele acestora fabricate de Unidex îndeplinesc toate standardele și directivele necesare în vigoare în Uniunea Europeană, inclusiv prevederile Oficiului de Inspecție Tehnică și reglementările sanitare. Iată câteva exemple de directive: Directiva privind echipamentele sub presiune PED (2014/68 / UE) Directiva Mașini (2006/42 / CE) Directiva EMC (2014/35 / UE) Directiva de joasă tensiune (2014/35 / UE) Sistemul de analiză a pericolelor și a punctelor critice de control (HACCP).

Sisteme de congelare IQF