Linii de curatat si dozat afine

Sisteme de dozaj pentru dozarea cantarirea fructelor de padure in caserole in mai multe variante functie de capacitate. Linii de curatat si dozat afine.

Sistemul de dozare ADS 80/1 TRW este conceput pentru cântărirea/dozarea cantităților mici de fructe de pădure. Toți pașii de la furnizarea caserolelor goale până la îndepărtarea și inchiderea caserolelor după umplere pot fi efectuate de o singură persoană, datorită designului compact al sistemului.

ADS 80/1 TRW poate fi operat ca unitate de sine stătătoare, dar poate fi extins și la o linie complet funcțională prin conectarea unui conveior de curățare/alimentare și/sau a unui conveior de inspecție în fața acestuia.

Linii de curatat si dozat afine

Similar cu ADS 200/2, ADS 200/4 este un sistem de dozare cu 4 capete, care utilizeaza un conveior de caserole. Este conceput pentru volume mai mari de fructe de pădure, care dozeaza patru caserole simultan. Procesul de cântărire are loc într-o cameră de cântărire și dozare la capătul brațului de dozare. Un ventil acționează mecanismul de descărcare. Procesul de cântărire și transportul caserolei au loc în același timp.

Disponibil și ca versiune cu 2 capete și ca versiune cu 8 capete!

Se recomandă integrarea ADS 200/4 într-o linie completă de cântărire/ambalare, care începe cu o bandă de alimentare/curățare și o bandă de inspecție și care este urmată de ex. o un cot, un conveior de capace și o masă rotativa de acumulare

Linii de curatat si dozat afine

ADS 70/8 este un sistem de dozare cu opt brațe de dozare sub formă de carusel. Acest lucru permite un design compact. Este conceput pentru cantități mari de fructe de pădure. Caserolele goale – furnizate prin intermediul conveiorului de caserole- sunt umplute cu fructe de pădure în timpul unei rotații a caruselului și sunt descărcate într-un conveior de iesire.

ADS 70/8 este partae centrală a unei linii complete de cântărire și ambalare. Conveiorul de alimentare (banda de inspecție) poate fi plasat din diferite unghiuri fata de carusel, în funcție de spațiul disponibil la fața locului.

Odată cu schimbarea dimensiunii caserolei, părțile șinelor de ghidare ale caserolei și întregul carusel sunt adaptate automat la înălțimea noilor caserole.

Linii de curatat si dozat afine