Sisteme flexibile de conservare in atmosfera controlata natural
Stocarea flexibila in atmosfera controlata natural a fructelor legumelor florilor si plantelor aromatice
Avanatajele stocarii in atmosfera controlata Janny MT CA
Sisteme flexibile de conservare in atmosfera controlata natural:
- Pierdere de greutate redusa
- Alegerea celui mai bun moment ptr vanzare : Transferul vânzările de la producția de vârf la prețuri mai mari la sfârșit de sezon
- Extinde perioada de valabilitate a produselor
- Reduce necesitatea de a procesa si vinde o cantitate mai mare de fructe de padure proaspete
- Impiedica pierderile in perioadele de varf de productie
- Mentine calitatea vizuala (culoare) si a gustului in timpul stocarii
Sisteme flexibile de conservare in atmosfera controlata natural
Modulul Janny MT este conceput pentru depozitarea multor fructe, legume, flori tăiate, ciuperci, ierburi și condimente într-o cameră racita.Când modulele sunt închise, după ce produsele au fost mai întâi răcite la temperatura recomandată, este necesar să vă asigurați că capacul este atașat ferm pentru a vă asigura că modulul este etanș.
Dacă modulul Janny MT este utilizat în alte condiții decât cele recomandate (temperatura de depozitare, cantitatea de produs per rezervor, numărul de membrane, stadiul de recoltare adecvat), calitatea depozitării poate fi afectată. Etanseitatea capacului este esentiala pentru buna difuzie a gazelor: o atentie deosebita trebuie acordata garniturii si membranelor atunci cand capacele nu sunt folosite.
Monitorizarea conținutului de O2 și CO2 din interiorul modulelor este posibilă cu un dispozitiv Test Tiempo (Silver sau Green).
Sisteme flexibile de conservare in atmosfera controlata natural
Menținerea prospețimii fructelor și legumelor după recoltare se bazează pe optimizarea a două procese: încetinirea respirației acestora și limitarea evaporării în aer a apei din interior.
Folosite în camere frigorifice, modulele Janny MT oferă această dublă optimizare într-un mod natural.
Prima dintre tehnologiile moderne de depozitare care este folosită până la domiciliul consumatorului este, desigur, racirea produselor Aceasta determina o primă scădere a respirației produselor, oferind astfel o primă extindere potențială a perioadei de depozitare. Când capacul modulului Janny MT este fixat pe un recipient plin cu produse a căror intensitate respiratorie este redusă de procesul de racire, etanșarea sa menține umiditatea produselor. Membranele de permeabilitate selectivă stabilizează nivelurile de oxigen și CO2 între 1 și 5%, folosind ca factor favorizant absorbția de O2 din respirația produselor.
Această scădere a oxigenului determină o a doua scădere a respirației produselor, mărind astfel și mai mult durata posibilă de depozitare. Reglarea simultană a celor 3 parametrii de stocare (temperatură, umiditate relativă și echilibru O2/CO2) obținute în modulele amplasate în camera frigorifică asigură astfel cea mai bună calitate a depozitarii într-un mod natural: aceasta este calitatea durabilă Janny MT.
Același echipament (modulele de conditonare naturala) funcționează in cazul a peste 20 de legume, 15 fructe, 3 ciuperci și 3 specii de flori.
Este nevoie doar de închiderea mai multor sau mai puține membrane, datorită capacelor detașabile, pentru a adapta echipamentul la produsul depozitat.
- Protectie impotriva oxidarii
- Protectie impotriva prafului
- Protectie impotriva radiatiilor UV
- Protectie impotriva umiditatii
- Protectie impotriva rozatoarelor
- Protectie impotriva insectelor
Solutie simpla potrivita pentru multe aplicatii
- Masline
- Fructe si legume
- Plante aromatice
- Faina
- Producerea berii si industria de vinificatie
- Stocarea echipamentelor de tot felul
Alte sisteme, masini si utilaje industriale