Sisteme de cantarire dinamica si dozare in caserole

Sisteme de ambalare versatile inovative și adaptabile pentru a caserole si ambalaje plastic, carton sau alte materiale într-o gamă largă de forme, dimensiuni și calibre

Sisteme de cantarire dinamica si dozare in caserole

Sisteme de cantarire dinamica si dozare in caserole: Linii compacte, de ultimă generație, echipate cu sisteme robotizate pentru dezastivuirea caseroleleor și transferului la următoarea etapă de ambalare, echipate cu telecomandă și gestionate cu o tabletă sau cu un smartphone
Sisteme de cântărire și dozare inovatoare pentru produse delicate si de mici diemnsiuni si pentru ambalarea amestecurilor de produse (rosii, fructe de padure etc)

În sectorul fructelor și legumelor furnizam linii speciale de cântărire și dozare capabile să lucreze cu mai multe produse într-o caserola cu mai multe formate.

Fiecare linie de dozare ambalare este adaptata nevoilor specifice
Conveiorul cu caserole și sistemul de destivuire sunt reglabile și automatizate
Sistemul este ideal pentru creșterea eficienței și a productivității prin reducerea la minimum a pierderilor pe pachete individuale. Datorită acestui sistem inovator de cântărire liniară, inaltimea de căderea produsului în caserola este redusa la minimum și este ideala pentru fructele delicate.

Sisteme de cantarire dinamica

Avantaje: sisteme de cantarire dinamica

  • Benzile de ridicare pentru produse sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente performanțe.
  • Ușor de curățat și întreținut, reduce timpul de la o tură la alta.
  • Linia este echiopata cu monitor cu ecran tactil, ușor și intuitiv
  • Producția și statisticile de conformitate din industria 4.0
  • Spațiu de lucru compact
  • Economie de energie
  • Cerințe minime pentru operarea mașinii

Sistemul este capabil să ridice  produsele din stație de încărcare și sa le transferare  la o stație de descărcare după ce le-a aliniat pe un singur rând, cu distanțate corespunzător între ele. Linia poate funcționa cu produse de diferite dimensiuni, facand posibila transportul lor si impiedicand degradarea produsului garantand astfel manevrarea cea mai delicată posibila.

Sisteme de cantarire dinamica si dozare in caserole

Dispozitivul de transport patentat include două rame înclinate identice cu un unghi de pana la 90 ° opuse planului mașinii în așa fel încât să genereze un canal de transport în formă de V în care sunt încărcate și transportate produsele.
Linia este echipata cu dispozitive electronice pentru detectarea instantanee a greutății caserolei umplute.

Managementul electronic și unitatea de control este configurată încat sa activeze automat oprirea benzilor transportoare atunci când greutate prestabilită a caserolei umplute a fost atinsa.

Tableta cu o interfata simplu de utilziat permite operatorului, sa selecteze rețete prestabilite sau sa stabileasca rețete noi cu valorile teoretice de greutate ale produsului de ambalat.

Compact, inteligent si delicat cu produsele dumneavoastra

sisteme dozare caserola

Sisteme flexiblie conform cerintelor individuale

Profil companie

Linie de dozat gravimetric si ambalat rosii

Denester (Destivuitor)

Sistem de cantarire dinamica

Sistem de cantarire dinamica