Masini de amabalat verticale

Masini de ambalat verticale

Zenith este o mașină de ambalare verticală de umplere și sigilare care produce pachete închise cu trei sigilii dintr-o rolă de material termosigibil. Această mașină este deosebit de compactă datorită utilizării inteligente a electronicii și proporțiilor diferitelor componente ale mașinii. Produse Potrivit pentru ambalarea produselor granulare (chips/chips-uri, bomboane și multe altele) combinate cu cântărire cu mai multe capete și sisteme de dozare volumetrică.

CARACTERISTICI – Masini de ambalat verticale

Masini de ambalat verticale. Gradul ridicat de flexibilitate: doar câteva minute pentru a schimba formatul. Versatilitatea extremă permite producerea unei game de tipuri diferite de ambalaje. Productivitate ridicată: până la 60 de pachete/min. cu etanșări rezistente, uniforme, bine proporționate. Structura Ermetic Box: structura sub formă de carcasă și materialele de construcție utilizate (AISI 304 și aluminiu anticorodal) garantează protecția componentelor mecanice și electronice de mediul extern.

În plus, operațiunile de curățare sunt simple și rapide. Interfață om-mașină printr-un panou LCD cu ecran tactil color. Programare software extrem de simplă și ușor de urmărit. Sistem de etanșare intermitent cu sertizare din aliaje speciale. Sistem de tragere a foliei care folosește o rolă motorizată foarte aderență.

Masini de ambalat verticale

PMF Polar – Masini de amabalat verticale

PFM Polar este o mașină de ambalare verticală pentru umplere și sigilare, concepută pentru industria produselor lactate, care produce amabalajul dintr-o rolă de material de ambalare sigilabil la cald.
Beneficii

Ușor de igienizat: Structura „suport perimetral independent” a mașinii Polar este realizată din oțel inoxidabil AISI 316L și are colțuri rotunjite. Toate operațiunile de curățare, igienizare, spălare și întreținere sunt ușor de înțeles și efectuate.

Rapida: Până la 30 de pachete pe minut cu clemă și până la 55 de pachete de perne pe minut.
Flexibila: Înălțimea scăzută a mașinii permite accesul ușor la tubul de formare și, de asemenea, reduce potențialele deteriorări ale produsului în timpul ambalării. Panou de control HMI cu ecran tactil pentru a accesa toate funcțiile de programare ale mașinii cu integrat regulatoare de temperatura.

Comet – Masini de amabalat verticale

Comet este expresia celui mai înalt nivel de tehnologie PFM și design aplicat ambalajelor verticale. Mașina a fost proiectată pentru ambalare de mare viteză și aplicații non-stop. Produce ambalaje pernă dintr-o rolă de folie de ambalare sigilabilă la cald. Potrivita pentru ambalarea produselor granulare (chips/chips-uri, bomboane și multe altele) combinate cu cântărire cu mai multe capete și sisteme de dozare volumetrică.

Date tehniced: Design nou al corpului, „Hermetic Box”, protejat de infiltrațiile de lichide și pulberi. Noul sistem de etanșare rotativ de mare viteză Long Dwell, testat la 200 de cicluri mecanice pe minut.Sistem servo complet condus de servomotoare fără perii cu controler de mișcare a axei. MMI cu ecran tactil color. Software prietenos cu operatorul. Modem integrat pentru Teleservice on-line. Rola de alimentare cu putere controlată de un motor independent. Design extrem de compact pentru un control și sincronizare perfectă cu sistemele de alimentare datorită distanței scurte de cădere a produsului.